NBFM Charity lunch Ronald McDonald Kinderfonds

Afgelopen zaterdag heb ik met een clubje lieve vrouwen een NBFM Charity lunch opgezet voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Vandaag deel ik het fotoverslag van deze mooie en bijzondere dag. Kijk je mee?

Het begon allemaal met kerst. Ik zag een reclame op tv en voelde meteen dat ik iets wilde doen. Lees dit verhaal: hier. Van het een kwam het ander en uiteindelijk ontstond het idee om een Charity lunch te organiseren zodat ik met andere vrouwen een challenge op kon nemen die donaties oplevert aan het Kinderfonds. Zo gezegd zo gedaan en afgelopen zaterdag was het zover.

Samen met 12 vrouwen, 1 fotograaf, 1 cameraman/ editor en mijn lieve tante en Ed in de bediening hebben wij ons best gedaan om een video op te nemen en klaar te maken voor donaties. En dat is gelukt!

Bekijk de video hier!

Het fotoverslag

Welkom!

Het eerste deel van de video is een kort praatje van mij. Stiekem had ik al even geoefend en dus ging het opnemen vrij snel;)

Daarna was het tijd voor de challenge: HOOFD – SCHOUDERS – KNIE EN TEEN

En natuurlijk een groepsfoto 😉

Dat liep soepel! Dan is het nu tijd voor de lunch. Ondertussen ging Danny, onze vaste cameraman en editor van de NBFM workout-video’s aan de slag om er een mooie video van te maken. Dit is Danny: Check!

De prachtige foto’s zijn gemaakt door Marieke: website. En met de Trendymommy ging ik even vloggen;)

Inmiddels zitten we al op ongeveer €1000,- aan donaties! Wat een geweldig bedrag! Dank aan iedereen die het Kinderfonds al heeft gesteund. Heb je het nog niet gedaan maar kun je wel iets missen? Doneer dan en zorg ervoor dat met jouw donatie meer mogelijkheden ontstaan en je ervoor zorgt dat er geld beschikbaar blijft voor dit prachtige doel. Door het Kinderfonds kunnen gezinnen in hele moeilijke tijden bij elkaar blijven.

DOE DE CHALLENGE EN DONEER: HIER!

Wij vrouwen kunnen een verschil maken.

Liefs,

signature_kimberly

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht