NBFM Online Begeleiding

2dbff52f-a62a-417f-9111-27a23623722cIn dit artikel wil ik jullie, (aanstaande)mama’s, wat gedetailleerder een kijkje geven in het NBFM Online begeleidingsprogramma. 

Newborn Fit Mama kent 2 programma’s die beide speciaal voor mama’s zijn ontwikkeld. Ook over het personal training programma zal ik een artikel schrijven, die later online komt op de website.

Het online begeleidingsprogramma is speciaal ontwikkeld voor mama’s die behoefte hebben aan ondersteuning in het fit worden na een zwangerschap, in combinatie met een baby/ peuter/ kleuter.

  • Wat? 12 weken online begeleiding: elke week 30 minuten online contact plus online workout video’s.
  • Waar? thuis/ op het werk in je pauze/ tijdens het middagdutje van je kleintje, of gewoon met het kleintje op schoot.
  • Hoe? via skype of facetime
  • Voor wie? (aanstaande)mama’s die na hun bevalling willen afvallen/ aankomen/ beginnen met sporten/ fitter willen worden.

 

Wanneer een (aanstaande)mama contact met mij opneemt via info@newbornfitmama.nl of een instagram bericht, plan ik altijd een telefonisch gesprek. Tijdens dit gesprek vraag ik de mama naar haar wensen en leg ik uit wat ik voor haar kan betekenen. Samen bespreken we dan of het programma passend is bij haar doelen en plannen we een eerste online sessie.

unnamed (1)

Tijdens de wekelijkse online sessies van 30 minuten bespreken we hoe we aan de gestelde doelen gaan werken. Elke week analyseren we hoe het is gegaan en wat we kunnen verbeteren. En mocht het lichamelijk kunnen doe jij elke week een van de online workouts. Het hele programma zal op jou als persoon, wensen, thuis- en werksituatie worden aangepast.

  • Prijs: €20,- per sessie exclusief 21% BTW

Je kunt het programma en ervaringen van moeders volgen via mijn instagram account: newborn.fit.mama

c6da5d299a9663eb94c3a5f7dfd39aa0

Liefs,

Kimberly