Ben jij er klaar voor om je afvaldoelen te realiseren?

Laat mij je helpen om gericht af te vallen met praktische stappen en gezinsrecepten!

Laat mij je helpen om gericht af te vallen met eenvoudige en praktische stappen en overheerlijke gezinsrecepten! Deze kun je direct gaan toepassen, zonder dat je jezelf alles hoeft te ontzeggen, dagelijks moet sporten en niet meer kan genieten van je lekkernijen. Ik leer je om een balans te vinden, waarmee je resultaat boekt en het ook volhoudt.
Vraag hieronder mijn gratis e-book met overheerlijke slanke recepten voor het hele gezin aan en start met het realiseren van jouw afvaldoelstellingen.

Gratis aanmelden

Deze mama’s gingen je al voor!

Beste beslissing ooit want het is mij gelukt, ik ben nu in totaal 13 kilo afgevallen en 15cm buikomvang kwijt! Wat me zo aanspreekt in dit programma is dat je zelf leert wat je kan en mag eten en dit kan bijhouden in de app zodat je ook zelf inzicht krijgt wat je verkeerd doet. Geen voorgekauwde menu’s met eten wat je eigenlijk niet aanspreekt maar echt zelf puzzelen met handvatten en tips.

Marjolein

Ik ontdekte NBFM via Instagram. Na een poosje gewoon te volgen besloot ik de stap te zetten. Eentje waar ik absoluut geen spijt van heb! Ik voel me terug fitter! Verloor bijna 7 kg en 4,5 cm buikomtrek. Ik heb mijn mooie figuur terug en daar ben ik zo blij mee. Ik heb het sporten weer helemaal te pakken en dankzij de app kan ik dit nu ook verder doen.

Katrien

[]