Ervaringsverhalen van mama’s

In dit blog lees je verschillende ervaringsverhalen van NBFMama’s die mee gedaan hebben met een van de Newborn Fit Mama programma’s.

Mama Danielle 

Mama Danielle

Ervaringsverhaal van mama Danielle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

” Yes, wat een mooie mijlpaal! Mijn 12 weken coaching met Kimberly zit er op en ik ben ruim 10 KG afgevallen! Dat was ik vooraf gehoopt maar niet verwacht. Dankzij de een op een coaching was ik elke week gemotiveerd om mijn best te doen en kreeg ik elke week weer inspiratie en energie van de gesprekken met Kimberly. Ik ben nog niet klaar met mijn reis en dus ook niet met de coaching, maar ik wilde dit resultaat alvast delen. Voor mij voelt het echt niet als een dieet maar als een aanpak van mijn levensstijl waarin ik mezelf en mijn gezondheid voorop zet. Zeker nu ik mama ben wil ik het beste voorbeeld voor mijn kleine meisje zijn!

 

Mama

Mama

Ervaringsverhaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mama

Ervaringsverhaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Ik durfde de stap om mij daarbij te laten coachen nooit te nemen. Ik dacht dat ik dat toch niet kon. Tot ik na mijn zwangerschap met de laatste paar kilo’s bleef zitten. Ook door mijn slechte conditie was er een enorme drempel ontstaan.

Door Kimberly werd ik bewust van mijn eetpatroon en kreeg ik goede adviezen waar ik dingen kon aanpassen. Daarnaast waren de workouts in de NBFM app heel goed om mijn conditie weer een beetje op te bouwen en merkte ik snel verbetering.

Waar ik normaal de handdoek in de ring zou gooien na een dag of drie zette ik nu door. Kimberly gaf mij het vertrouwen dat ik geduld moest hebben en dat het goed zou komen.

Inmiddels ben ik 8 weken onderweg en heel erg trots op mijn behaalde resultaat: -3.3 kg en ruim -8cm buikomvang! Mijn conditie is enorm verbeterd, ik voel me weer fit en en heb veel meer energie!

 

Mama Marly

Mama Marly

Ervaringsverhaal van mama Marly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Eerst heb ik het 12-weken Exclusive programma gevolgd en daarna ben ik over gegaan tot een onderhoudsprogramma, omdat ik het nog niet aandurfde om het in mijn eentje verder te doen. Het afgelopen half jaar ben ik er vol voor gegaan, maar heb ik ook diepe dalen gekend. Dit is iets wat heel typerend is voor mijn afvalproces en ik ben heel blij dat Kimberly mij ook hierin heeft kunnen ondersteunen. Dankzij het NBFM ben ik bijna 10 kilo kwijt geraakt, ben ik ruim 15 cm buikomvang verloren, maar heb ik vooral een andere mindset kunnen vinden. Dankzij mijn nieuwe mindset ben ik eindelijk in staat om met pieken en dalen om te gaan en kan ik, in tegenstelling tot het verleden, bij diëten (en ik zeg bewust diëten, want het NBFM-programma is geen dieet, maar een levensstijl voor mama’s) die ik gevolgd heb mezelf weer herpakken en doorgaan. Het fijne aan het NBFM programma vind ik dat je goed begeleid wordt, er niet voor jou bepaald wordt wat jij moet eten, dat je kan genieten van een lekkere cheatmeal. Maar wat ik voor ideaal vind is dat je thuis (of overal waar je wilt) kan sporten, want als mama van 3 kleine kindjes kom ik soms tijd te kort en hoe makkelijk is dat je dan thuis kan sporten! Bij twijfel zou ik zeggen : DOEN, je gaat er geen spijt van krijgen!

 

Mama Annelieke

Mama Annelieke

Ervaringsverhaal mama Annelieke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Dit was de stok achter de deur die ik nodig had. In 12 weken dankzij de coaching van Kimberly, de effectieve workouts in de nbfm app en de lekkere recepten inmiddels 17 kilo slanker door het leven! Niet twijfelen, doen!”

 

Mama Kelly Caresse

Mama Kelly Caresse

Ervaringsverhaal mama Kelly Caresse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kelly deed na haar 2e en 3e zwangerschap het NBFM programma. Ook dit keer viel ze 10 kilo af en kwam ze weer in een fitte shape. Haar verhaal zie je hier in deze video: ”Hoe ik 10 kg ben afgevallen na mijn bevalling en zwangerschap”

Mama Nina

Mama Nina

Ervaringsverhaal mama Nina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Voor het eerst zwanger, voor het eerst mama en voor het eerst de strijd aangaan met kilo’s!
Ik was voor mijn zwangerschap gezegend met een lijf waarbij ik me zelden druk hoefde te maken om wat ik eet at.Veel mensen dachten en zeiden dan ook dat ik na mijn bevalling zo weer mijn oude figuur terug zou hebben. Helaas voor mij was niets minder waar, ook ik mocht nu ervaren hoe het is om te werken aan je lijf. Op social media ziet het er altijd zo gemakkelijk uit, maar de werkelijkheid is anders.
Toen ik het NBFM programma van Kimberly voorbij zag komen op Instagram wist ik het, wat wilde ik hier graag aan meedoen! Iemand die mij op weg helpt, waar te beginnen, hoe alles aan te pakken en daarbij ook een stok achter de deur is. En precies dit alles was Kimberly voor mij! Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb, dankzij haar heb ik mijn leefstijl aangepast op een manier die ik vol kan houden. Ik kan de workouts doen wanneer ik maar wil, dit is heel handig met zo’n kleine! Ook qua eten leef ik niet op sla om even kort door de bocht te zeggen, er zijn zoveel verschillende gerechten, tussendoortjes die gezond maar vooral ook lekker zijn! En een avondje genieten met een wijntje en toastjes kan gewoon. Wat dat betreft is het programma ook een eye opener geweest. Ik ben erg blij met het resultaat en ik ben Kimberly erg dankbaar voor alle gezellige en motiverende sessies! In totaal ben ik 8 cm buikomvang kwijt en op 1 kg na zit ik weer op mijn oude gewicht.”

Mama Linsey

Mama Linsey

Ervaringsverhaal Mama Linsey

 

 

 

 

 

 

”Dit was de beste keus ooit! Want ik had niet verwacht dat ik mij door dit programma zo geweldig ging voelen.

Het is echt heel erg goed te volgen want je mag gewoon nog eten, maar bewuster en gezonder. Bovendien ga je aan de slag met leuke workouts. Tijdens de sessie met Kimberly bespreek je alles waar je mee zit plus krijg je tips en elke week nieuwe oefeningen om mee aan de slag te gaan. Zo heb je een stok achter de deur en dit heeft bij mij heel erg geholpen!

Kimberly is een fijne coach. Ze staat altijd voor je klaar als je met problemen zit of iets niet lekker gaat. Het is een topper!

Nu ik klaar ben met het programma weet ik precies hoe ik verder moet gaan. Ik ben zo blij dat ik hieraan mee heb gedaan en ik kan het elke moeder aanraden. Het werkt echt goed en het is ook fijn dat het geen crash dieet is. Je valt op een gezonde manier af en je kan er gewoon mee doorgaan. Juist omdat je zoveel leert dat je weet wat wel en niet kan.

Het resultaat mag er zijn! Ik ben met het programma -8 kilo afgevallen en -9 centimeter kwijt! Ik ben zo blij met het resultaat en ik zal ook zeker doorgaan om nog meer af te vallen. Het belangrijkste vindt ik wel dat ik weer lekker in mijn vel zit!”

Mama Nicole

Mama Nicole

Ervaringsverhaal mama Nicole

 

 

 

 

 

 

”Na 2 zoontjes te hebben gekregen was ik niet meer tevreden met mijn gewicht en lichaam. Ik ging er steeds wel voor maar toch niet met het gewenste resultaat. Toen ben ik gestart met het NBFM programma. Elke week had ik een online sessie met Kimberly. Zij heeft mij geleerd, gezond en bewust te gaan eten. Ook het sporten heb ik weer opgepakt. Elke week spraken we af welke workouts ik weer zou gaan doen, deze deed ik 3 x per week. Heel makkelijk te plannen en super fijn dat je alles lekker thuis kunt doen! Na 12 weken ben ik ruim 7.5 kg afgevallen en is mijn buikomvang met 13 cm afgenomen! Super blij met dit resultaat! Vanaf nu ga ik verder met de nieuwe Newborn Fit Mama app om zo verder mijn doel te behalen! Hier kan ik makkelijk mijn voeding in bijhouden en de workouts inplannen!”

Mama Henriette

Mama Henriette

Ervaringsverhaal mama Henriette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Na een aantal jaar geleden veel te zijn afgevallen kwam ik, tijdens mijn risicovolle zwangerschap met veel complicaties, meer aan dan ik me had voorgenomen. Ik baalde van mijn lichaam en mijn zelfvertrouwen liep weer een deuk op.

Ik wilde mijn oude lichaam terug, weer trots op mezelf zijn en lekkerder in mijn vel komen te zitten.

De vorige keer dat ik afviel deed ik dit met behulp van shakes en viel ik in een (te) korte tijd extreem veel af. Dit heeft helaas blijvende gevolgen gehad voor mijn gezondheid.

Deze keer wilde ik het anders doen, en zo kwam ik bij Kimberly terecht. Dit was echt het mooiste kerstcadeau dat ik mezelf had kunnen geven.

In 12 weken tijd ging ik, met veel plezier en zonder moeite, aan de slag met een gezond eetpatroon en de workouts. Wie had gedacht dat ik sporten zo leuk zou gaan vinden?! Afgelopen week had ik mijn laatste sessie en stond de weegschaal op -14kg!

Wat ben ik trots als ik het resultaat zie. Wat een verschil! Ik ben er nog niet en ga dus vanaf nu zelf verder aan de slag met de Newbornfitmama app, mijn doel? Een gezond BMI en geloof me dat gaat me zeker lukken op deze manier.

Liefs, Henriëtte”

Mama Katrien 

Mama Katrien

Ervaringsverhaal mama Katrien

”Ik ontdekte NBFM via instagram. Na een poosje gewoon te volgen besloot ik de stap te zetten. Eentje waar ik absoluut geen spijt van heb! Ik voel me terug fitter! Verloor bijna 7 kg en 4,5 cm buikomtrek na het programma. Ik heb mijn mooie figuur terug en daar ben ik zo blij mee.
Ook leerde ik variëren in mijn ontbijt en lunch. Ik leerde ook waar veel suikers en (on)gezonde vetten inzitten. Het tracken van mijn eten doe ik nog even verder. En het sporten heb ik weer helemaal te pakken en dankzij de app kan ik dit nu ook verder doen.
Bedankt Kimberly voor de steun, motivatie en tips!”

Mama Kim

Mama Kim

Ervaringsverhaal mama Kim

 
”Ik was na mijn zwangerschap op zoek naar een programma waar ik begeleiding kon krijgen op het gebied van voeding en beweging omdat het afvallen me zelf niet lukte. Het nbfm online programma sprak me meteen aan en 2 maanden na de bevalling ben ik gestart. Er wordt rekening gehouden met het geven van borstvoeding en ook kun je met dit programma normaal blijven eten en dat is heel prettig voor de rest van het gezin. De knop ging vrijwel meteen om en de wekelijkse skype sessies met Kimberly gaven me steeds opnieuw de motivatie om weer een week te knallen. Moeilijke momenten worden besproken en de positieve insteek zorgt voor nieuwe motivatie. Ik ben in totaal 9,5kg afgevallen! Ik had dit nooit verwacht en ik ben dan ook heel trots op dit resultaat. Kimberly is een topper en ik raad dit programma zeker aan!”

Mama Rachel 

Mama Rachel

Ervaringsverhaal mama Rachel

”Toen ik met het NBFM programma begon had ik nooit gedacht dat het zulke resultaten zou opleveren. Ik kwam sinds mijn bevalling niet echt aan sporten toe, at redelijk gezond, maar was slechts 3 kilo afgevallen in 7 maanden… Ik had er dus niet heel veel vertrouwen in dat een aantal coaching-sessies dit zouden gaan veranderen, maar omdat ik alles wel wilde proberen ben ik toch begonnen. En, gelukkig maar! Het is allemaal nog beter en makkelijker gegaan dan ik dacht.

In 12 weken tijd ben ik 7 kilo afgevallen en 7cm buikomvang kwijt geraakt! Ik ben alweer ruim onder mijn pre-pregnancy gewicht en dat was het eerste doel. Ik heb nog meer doelen gesteld want Kimberly heeft de lat aan het begin van het programma hoog gelegd, maar… haalbaar.

Het fijne aan het NBFM programma vind ik dat ik eigenlijk niks echt hoef te laten. Natuurlijk heb ik aanpassingen moeten doen in wat ik eet, maar heel veel werd ook al gewonnen door na te denken over wat je eet, maaltijden, boodschappen en ‘cheat meals’ te plannen en simpele dingen zoals ‘geen saus uit pak’ of ‘slechts 1 cheat meal per week, niet een hele cheat dag’.

De workouts hebben er zeker in het begin weer voor gezorgd dat ik aan sporten toe kwam. Als Nathan om 6:00 uur wakker werd, kon ik om 6:30 een work-out doen en had ik nog genoeg tijd om te eten, douchen en aankleden voordat we de deur uit moesten. Het hardlopen heb ik inmiddels ook weer opgepakt en de combinatie met de trainingvideo’s werkt voor mij heel goed.

Wat zorgt er nu voor dat ik mijn eetgedrag (en sporten) wel kon aanpassen door Kimberly en het NBFM-programma, terwijl me dat daarvoor niet lukte? Eigenlijk weet ik hier het antwoord niet goed op. Deels is het de stok achter de deur, iemand die weet wat je wilt bereiken en meedenkt hoe je dit kan bereiken en anderzijds is het ook de verantwoording die je wekelijks aan jezelf moet afleggen. Daarnaast zijn de gesprekken behalve nuttig ook altijd gezellig en zorgt het ervoor dat ik weer zin heb in een nieuwe week, met vernieuwde focus op mijn einddoel.

Ik ben dus, zoals ik al eerder aangaf, echt positief verrast door wat het programma mij geboden heeft en zou het iedereen aanraden. Mocht er ooit nog een broertje of zusje voor Nathan bijkomen, dan weet ik zeker dat ik weer even contact opneem!”.

Mama Tessa 

Mama Tessa

Ervaringsverhaal mama Tessa

 

 

 

 

 

 

” NBFM heeft mij veel gebracht, vooral dat ik mijn “nieuwe” lichaam weer terug heb. Ik pas mijn broeken weer van voor mijn zwangerschap en dat is heel erg prettig. Ik kreeg iedere week wel een compliment hoe ik er uitzag en hoeveel ik was afgevallen.

Het programma heeft mij geleerd over een gezonde leefstijl. Ik heb geleerd over de balans die je in voeding moet hebben. Maar ook over de gezonde keuzes. En soms was dat best wel even lastig het was daardoor prettig dat er iedere week een afspraak was, waar je even kon praten hoe je het nu wel vol kan houden.

Iedere week kreeg waren er nieuwe oefeningen,deze waren erg leuk om te doen. Op momenten dat ik aangaf dat het te makkelijk ging worden, plande we de week daarna een sessie waarbij we live gingen kijken hoe ik het deed. De oefeningen kon ik mijn eigen tijd doen, met de kleine man of zonder de kleine man.”

Mama Nicole 

Mama Nicole

Ervaringsverhaal mama Nicole

 

 

 

 

 

 

”Na flink wat twijfelen of het wel zou werken besloot ik het NBFM programma in te schakelen. Zelf lukte het me maar niet om die knop om te zetten en dus had ik niks te verliezen. En het heeft gewerkt! Ik ben ben bijna 7 kilo verloren in 12 weken tijd. Met de fijne wekelijkse online coaching sessies van Kimberly is het mij gelukt om de knop om te zetten. Ik ben eindelijk weer blij als ik in de spiegel kijk en in mijn oude denims rond paradeer. Ik zou het programma dan ook aan alle twijfelkonten aanraden. Kimberly weet hoe het is om een drukke mama te zijn en dit maakt het allemaal heel toegankelijk zonder moeilijk gedoe.”

Mama Manon

Mama Manon

Ervaringsverhaal mama Manon

 

 

 

 

 

 

”Tijdens mijn zwangerschap kwam ik Kimberly “tegen” op Instagram. Nadat ik een maand plat moest voor mijn bevalling was ik er na mijn bevalling ook weer echt aan toe om te bewegen. Daarom ben ik ook vrij snel weer langzaamaan gaan sporten en 2 maanden na mijn bevalling gestart met het online programma van Newborn Fit Mama. De begeleiding, het programma en de trainingen alles was goed verzorgd, duidelijk en persoonlijk. Het fijne aan het zo snel beginnen maakte dat tegen de tijd ik weer aan het werk ging er al weer een goed ritme in zat waardoor het makkelijker werd om dit ook tijdens drukke periodes vol te houden. Ik zou het iedereen aanraden en omdat je zoveel handvatten krijgt kun je na je programma ook makkelijk zelfstandig verder. Thanks Kimberly!”

Mama Joyce 

Mama Joyce

Ervaringsverhaal mama Joyce

 

 

 

 

 

 

”Ik ben een mama van 3 kinderen na mijn derde zwangerschap besloot ik om het NBFM Online programma te gaan volgen. Ik heb een tijdje geprobeerd om het er zelf af te krijgen maar dat lukte niet. Na 12 weken elke week een online sessie te hebben gedaan ben ik 45 cm van mijn lichaam afgevallen. Ik had niet verwacht dat ik dit zou kunnen bereiken. Ik durf meer aan qua kleding, krijg complimenten en voel mij een ander mens.”

 

Mama Zoe 

Mama Zoe

Ervaringsverhaal mama Zoe

 

 

 

 

 

 

”Dankzij het NBFM programma maak ik weer gezonde keuzes en heb ik een nieuwe levensstijl voor mezelf ontwikkeld. Door de workouts, die je gewoon thuis kunt doen, begin ik mezelf weer fitter te voelen. Ik ben in totaal 15.5 kilo afgevallen tijdens het programma. De wekelijkse sessies met Kimberly zijn erg prettig en een steun in de rug.”

 

Mama Susanne 

Mama Susanne

Ervaringsverhaal mama Susanne

 
”Ik wist wel dat ik moest gaan sporten maar ik vond het erg moeilijk om die knop om te zetten voor mezelf. Maar wat ik geleerd heb is dat er naast dat sporten nog zoveel meer te leren valt in de dagelijkse dingen om op je gewicht te letten. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik dingen moest of dat ik bekritiseerd werd. Integendeel juist! Samen hebben we gekeken hoe we om moesten gaan met mijn knelpunten en hoe ik dit in mijn dagelijkse leven kan toepassen.
Is jouw doelstelling afvallen en fit worden en wil jij ook zo’n succes verhaal? Je kan je nu gratis aanmelden voor de masterclass succesvol afvallen in drie stappen.
Handtekening Kimberly mutzers