Kimberly doet #NBFM: mijn lichaam na de zwangerschap

In mijn vorige verhaal Het eerste artikel van Kimberly doet #NBFM schreef ik dat ik tijdens mijn zwangerschap weinig heb kunnen sporten. In combinatie met een zwangerschap is er dus een hoop veranderd. Hoe dat precies zit lees je vandaag:

Natuurlijk ziet je lichaam er anders uit na een zwangerschap. Ik vind het al een groot wonder op zich dat wij vrouwen een baby kunnen maken en dragen dus wat dat betreft alleen paar heel veel liefde voor onze lichamen. We mogen hier trots op zijn en dat je lichaam er hierdoor anders uitziet hoort er gewoon bij.

De een komt 10 en de ander 30 kg aan, de een blijft sporten en de ander heeft hier al snel geen energie meer voor. Elke zwangerschap en elke vrouw is anders en dus heeft iedereen zijn eigen verhaal. Dat merk ik ook bij de mama’s die de Newborn Fit Mama programma’s doen. Vandaag vertel ik ik weer wat meer over mijn verhaal.


Zoals ik in het vorige artikel vertelde heb ik weinig kunnen sporten. En dat merk ik nu vooral aan mijn conditie. Voor mijn zwangerschap was ik super fit en voelde ik mijzelf erg energiek. Nu is het vandaag ook pas 5.2 weken geleden dat Ramos is geboren, en dus is het niet gek dat ik nog regelmatig moe ben. Maar toch weet ik dat ik ver van het oude niveau zit qua conditie. Aan de ene kant vind ik dat lastig maar aan de andere kant sta ik nu ook voor een mooie uitdaging.

Op dit moment probeer ik elke dag buiten te gaan wandelen met de baby. Goed voor een frisse neus en zo kan ik rustig aan weer actiever worden. Ik merk ook dat het wandelen steeds sneller gaat.

Ook mijn lichaam ziet er (natuurlijk!) anders uit dan voorheen. Dit komt door de zwangerschap, het anders eten en het weinig bewegen in de afgelopen 9 maanden. Helemaal niks mis mee en ook weer een mooie uitdaging die ik maar al te graag aan ga. Op dit moment merk ik al wel dat ik alweer een kledingmaat minder heb en de zwangerschapskilo’s er af gaan. Het verschil zit hem vooral in de strakheid van mijn buik, benen en billen. Dat ziet er nu gewoon anders uit. Om het weer strakker te krijgen ga ik trainen en mijn online workouts doen wanneer het weer kan. Dat zal over een paar weken zijn. Ook is het belangrijk om goed op mijn voeding te letten, hier zal ik binnenkort weer een food photodiary over schrijven.


Op 14 april ga ik weer van start met de NBFM Programma’s. Ook zal er een Special Edition groep van start gaan waarvoor jij je hieronder aan kunt melden!

Liefs,

Kimberly 

Voor alle startinformatie kun je onderstaand formulier invullen en verzenden. Stuur je liever een mail? Dat mag! info@newbornfitmama.nl


Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht