Winkelwagen

Word verantwoord fit

na je zwangerschap

Met het NBFM 6 weken Postpartum plan
voor moeders!

0 +
Mama's gingen je voor
0 +
Downloadden mijn e-book
0 +
Moeders ontvangen mijn e-mail
Het NR1 afvalplan voor moeders!Het NR1 afvalplan speciaal voor moeders die in 2023 voor eens en altijd die overtollige kilo’s kwijt willen raken!Bekijk nu
Postpartum programVerantwoord fit worden na je zwangerscchap!Bekijk nu

NBFM is opgericht door Kimberly Mutzers, werkt samen met haar partner Eddy en vele coaches, trainers en specialisten binnen Newborn Fit Mama. Kimberly is bekend van haar vlogs, blogs en Instagram account, waarin ze dagelijks haar lifestyle laat zien om andere moeders te inspireren.

Ze stond onder andere met haar gezin op de cover van het magazine Ouders van Nu, in Wij magazine, NVOM (ouders voor meerlingen), de womens health en werkte o.a. samen met Albert Heijn en Stronger.

Al sinds 2015 coacht Kimberly moeders om weer back in shape te komen na hun bevalling of vrouwen die al een langere tijd niet actief zijn geweest op het gebied van sporten en bewegen. Ze coachte oa Kelly Caresse, Elise Joanne en Wil van Tien. NBFM is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste online lifestlyle platform voor moeders in Nederland. Duizenden moeders zijn actief in de NBFM app, volgen de NBFM Programma’s en gebruiken de NBFM Supplementen voor moeders.

Naast het runnen van 2 bedrijven is Kimberly bovenal mama van Ramos en haar eeneiige twins Bobby en Charly en ervaart ze net als jij alle struggles en omstandigheden i.c.m. werk, gezin, lifestyle en het drukke moederschap.

”Mijn passie is om jou als moeder te helpen en je een lifestyle te geven, waarmee je nu, maar ook in de toekomst precies weet wat je moet doen om jezelf optimaal te voelen,  zodat je jezelf nooit meer onprettig of onzeker hoeft te voelen in en over je eigen lichaam. Ik geloof erin dat je dit kan realiseren door je eigen balans te creëren in je voeding, sport- en beweeg, ontspanning en mindset patronen’’

Kimberly over mij NBFM

Nieuwste producten

Deze moeders gingen je al voor

Het liefst had ik mij verscholen en achter een pilaar gestaan toen de linkse foto werd gemaakt. Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, -20 kg afgevallen en zo onwijs blij. Soms lijkt het onwerkelijk, niet realistisch en een veel te lange weg. Voor iedereen weggelegd maar niet voor jou. Tot het moment dat je besluit om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor je eigen geluk.

Roos
Anne

Ik vind NBFM super fijn! Volledig afgestemd op (werkende) mama’s met kinderen, maar ook als je wat kilo’s af wilt vallen en een stok achter de deur nodig hebt. NBFM heeft mij bizar veel opgeleverd. Ik wilde graag 3 kilo kwijt en op dit moment staat er 8 kilo op de teller en ben ik 13cm bij mijn buik kwijt. Ik had dit nooit durven dromen! Ik ben mijn doel ruim voorbij, zit lekker in mijn vel en ben nog steeds heel gemotiveerd.

Anne

De NBFM app

Met onze app blijf je altijd gemotiveerd om onze programma's vol te houden en resultaten te bereiken die je eerder niet voor mogelijk hield.

Afvallen en fit worden voor moeders

Met Newborn Fit Mama is fit worden en afvallen makkelijker dan ooit te voren. Alles binnen onze NBFM app & online omgeving is speciaal ingericht voor moeders. Zo kan je alle workout-video’s en live workouts van onze toptrainers vanuit huis doen en heb je alleen een matje nodig. Mama Fitness vanuit je eigen woonkamer in verschillende categorieën: Yoga, Strength, Cardio/HIIT en Boxing.

Wanneer je weer mag sporten na je bevalling is een veelvoorkomende vraag. Binnen Newborn Fit Mama hanteren wij zes weken na de bevalling met goedkeuring van je verloskundige of gynaecoloog. De online workout-video’s in de NBFM app hebben verschillende niveaus. Bij goedkeuring kan je dan ook starten met het beginnersniveau, zodat je langzaam weer kan wennen aan het sporten.

Naast de workout- video’s bevat de NBFM app en online omgeving nog veel meer. Zo kan je gebruik maken van de NBFMama database met honderden makkelijke gezinsrecepten die snel te maken zijn. En een NBFMama community met meer dan 7000 moeders waar dagelijks motivatie, inspiratie, tips en adviezen worden gedeeld. Binnen de NBFM omgeving heb je dus alle tools om te starten met afvallen na je zwangerschap en jezelf weer fijn te voelen in je lichaam.